Beauty beleving bij STIJL in Bathmen

Welkom bij Stijl Hair & Beauty. Al jaren zijn wij in Bathmen en omgeving een begrip in knippen, kleuren, stylen en make-up. U kunt bij ons terecht voor onderstaande behandelingen:

Knippen, kleuren en stylen

 

Onze stylisten beheersen hun vak en werken uitsluitend met producten van topmerken zoals Kevin Murphy, Joico, Esquire, Alterego en Chi.
Huidverbetering
 
Als officiële behandellocatie van ‘Cosmetique Totale’ kunt u bij Stijl terecht voor professionele medische behandelingen van uw huid. Ook lasertherapie ter behandeling van bijvoorbeeld pigmentvlekken of permanente ontharing. Een aantal behandelingen wordt door de zorgverzekeraars vergoed. Bel gerust voor een gratis en vrijblijvend consult!
Tanning
 
Geen zon? Geen probleem! Wij voorzien u in no time van een prachtige bruine teint. Kies voor onze ultramoderne zonnebank. voor thuis hebben wij de geweldige producten van Marc Inbane.
Klik hier om direct een afspraak te maken voor onze zonnebank!
Epileren met draad (threading)

 

‘Threading’ is een unieke techniek om middels scharende bewegingen met draad, op een huidvriendelijke manier, mooie en strakke wenkbrauwen te creëren en andere gezichtsbeharingen langdurig te verwijderen. Hiervoor kunt u terecht bij Stephanie op woensdag, vrijdag en zaterdag.
Visagie en make-up

 

Naast een touch-up in de salon hebben wij tevens een uitgebreid aanbod van het merk Pupa.
Accessoires


Behalve alles op gebied van beauty en hairstyling vindt u in onze salon ook een prachtige collectie sieraden, sjawls, riemen en tassen. Zo maakt u met de juiste finishing touch uw look helemaal compleet. Loop gerust eens binnen!

Schoonheidssalon BELLA MI


Schoonheidsspecialiste Michella Kleis behandelt u.

Voor behandelingen, prijzen en afspraken, zie onderstaande tabel.