Bathmen in Stijl

Zomeractie Cosmetique Totale

02 juni 2016

Definitief ontharen!

Definitief ontharen

 

Oksels + bikinilijn ontharen: nu 20% korting!

Wilt u graag in de zomer van uw haargroei af zijn in de oksels en bikinilijn? Maak dan nu gebruik van onze unieke actie, zodat u snel bent verlost van uw overbeharing en huidirritaties!

 

Huidtherapeuten definitief ontharen bij ons in de salon met veilige en effectieve medische lasers. Start vandaag nog en profiteer al direct na elke behandeling van vermindering van de overbeharing. Na slechts enkele behandelingen geniet u voortaan van een gladde bikinilijn en zachte oksels!

 

Hoe kan ik van deze actie gebruik maken?

Wanneer u nu start met het laser ontharen van zowel de oksels als bikinilijn, krijgt u 20% korting op elke behandeling. De actie geldt net zo lang totdat uw oksels en bikinilijn haarvrij zijn.

Vergoeding  definitief ontharen?

Het definitief ontharen in het gelaat wordt bij ons door zorgverzekeraars vergoed! De hbo geschoolde huidtherapeuten van Cosmetique Totale zijn namelijk erkend door alle zorgverzekeraars en zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten.

 

Interesse?

Wij adviseren u een gratis en vrijblijvend consult met onze huidtherapeut in te plannen. Zij kan u dan alles vertellen over de ontharingsbehandeling en u met een ‘proefflits’ laten ervaren hoe de behandeling zal aanvoelen. Bel: 085 - 902 20 80 of kijk op www.laserenontharen.nl voor de mogelijkheden bij u in de buurt!