Bathmen in Stijl

Beauty beleving bij STIJL in Bathmen

Welkom bij Stijl Hair & Beauty. Al jaren zijn wij in Bathmen en omgeving een begrip in knippen, kleuren, stylen en make-up. U kunt bij ons terecht voor onderstaande behandelingen:

Knippen, kleuren en stylen
Onze stylisten beheersen hun vak en werken uitsluitend met producten van topmerken zoals Sebastian, Nioxin en Joico.

Huidverbetering en laserontharing (i.s.m. Cosmetique Totale)
Als officiële behandellocatie van ‘Cosmetique Totale, Institute for health & lasertherapy’, kunt u bij Stijl terecht voor professionele medische behandelingen van uw huid en zelfs lasertherapie. Bijvoorbeeld op gebied van pigmentvlekken of permanente ontharing. Een aantal behandelingen wordt door de zorgverzekeraars vergoed. Bel gerust voor een gratis en vrijblijvend consult! De eerstvolgende datum is op vrijdag 21 oktober.

Tanning
Geen zon? Geen probleem! Wij voorzien u in no time van een prachtige bruine teint. Kies voor onze ultramoderne zonnebank of laat u van top tot teen kleuren in onze spray-tan cabine. En voor thuis hebben wij de geweldige producten van Marc Inbane.
Klik hier om direct een afspraak te maken voor onze zonnebank! 


Epileren met draad (threading)
‘Threading’ is een unieke techniek om middels scharende bewegingen met draad, op een huidvriendelijke manier, mooie en strakke wenkbrauwen te creëren en andere gezichtsbeharingen langdurig te verwijderen. 


Verven wimpers en wenkbrauwen 

Visagie en make-up
Naast een touch-up in de salon hebben wij tevens een uitgebreid aanbod van het merk Pupa.

Accessoires
Behalve alles op gebied van beauty en hairstyling vindt u in onze salon ook een prachtige collectie sieraden, sjawls, riemen en tassen. Zo maakt u met de juiste finishing touch uw look helemaal compleet. Loop gerust eens binnen!

 

Schoonheidssalon BELLA MI

Onze schoonheidsspecialiste Michella Kleis behandelt bij ons per 1 april.                                 

Voor behandelingen, prijzen en het maken van een afspraak ga naar: www.schoonheidssalonbellami.nl